Vill du nå ut med din musik? 

Välkommen till Singing Songwriting Studios artistcoachning!

Artist Coachning

Jag som driver Singing Songwriting Studio heter Eva Hillered, och jag har en lång erfarenhet inom musikbranschen, så jag  vet vad som krävs för att en artist ska kunna nå ut. Idag drömmer fler än någonsin om att kunna leva på sin musik och nå en publik, men konkurrensen har hårdnat. Det positiva är att vägarna att nå ut har blivit fler, men utan en tydlig plan och ett arbete som steg för steg tar dig vidare är det relativt svårt att nå framgång med sin egen musik idag.

 

Kort om mig

Eva Hillered

Jag har arbetat professionellt som turnerande, grammisnominerad låtskrivare och artist i över 20 år. Jag är utbildad pedagog och har också arbetat med undervisning vid sidan av mitt artisteri. Jag har ett starkt nätverk i det professionella musik-Sverige och även ett stort nätverk internationellt. Du kan höra min musik och se vad jag har gjort som artist här.

 

Några exempel på artister som Eva Hillered coachat

Elias Sahlin, Sabina Shantouria, Frida Andersson, Linn Öberg  mfl.

 

 

Hur går det till?

Jag hjälper dig att få framgång och nå ut genom att tydliggöra dina mål, att stärka ditt självförtroende, att bli medveten om vad du behöver förbättra, och att hålla fast vid tron på dina möjligheter. Steg för steg gör vi det som behövds för att ta dig vidare mot framgång.

Artist coachning

 

Vill du ta ditt artisteri, dina låtar och din musik till en högre nivå?

Med hjälp av min artistcoachning kommer dina framgångsfaktorer att öka betydligt!

Första mötet får du prova på för halva priset (300 kr plus moms).

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation på telefon genom att fylla i formuläret.

sebastian stehleCoachningen med Eva Hillered  har givit mig verktyg för att gå vidare med mitt artisteri, att kunna strukturera upp punkter och att jobba mot ett tydligt mål. Det har varit viktigt att få stöd i det kreativa. Att möta någon som är positiv och engagerad. Det har varit jättebra med övningar, som fört mig vidare i min utveckling. Sebastian Stehle