Sångskolanpånätet3

SångskolanIphone

Lär dig sjunga som ett proffs

89 sångteknikövningar – från magstöd till scennärvaro

Sångskolan består av 9 olika avsnitt och 89 olika sångteknikövningar, som tillsammans hjälper dig att utveckla din röst och sångförmåga.

Avsnitten, som omfattar allt från det viktiga magstödet till register, styrka och scennärvaro, är baserade på Evas drygt 20 år långa erfarenhet som sångpedagog och hennes insikter om hur du bäst och med snabbast resultat utvecklar din sångröst.

Varje avsnitt innehåller en instruktionsvideo och 8–11 sångövningar i mp3-format, som på ett tydligt och lättförståeligt sätt visar hur du genomför varje del. Till din hjälp har du en ”försångare” (välj mellan manlig och kvinnlig) som visar hur övningen går till i praktiken.

De två sista avsnitten – ”Uttryck & Känsla” och ”Säker på Scenen” –lär ut hur du får ett starkt personligt uttryck som sångare och hur du förbättrar ditt självförtroende så att du kan prestera på topp vid t.ex. scenframträdanden. Till dessa avsnitt ingår två undervisningsvideor samt övningar, i form av mp3-filer

Allt om stödet

1.Allt om stödet

Stödet är avgörande för din sångförmåga. Detta är den första och mest grundläggande delen av sångskolan. Bara genom att förstå exakt hur stödet fungerar kommer du förbättra din sångförmåga avsevärt.

Innehåll: en undervisningsvideo och 9 olika sångövningar med pianokomp (välj manlig eller kvinnlig försångare).

 

Bli tonsäker

 2.Bli tonsäker

Detta program är perfekt för dig som inte sjungit så mycket och känner dig osäker som sångare. Börja med att öva på Allt om Stöd och fortsätt sedan med Bli tonsäker. När du tycker att övningarna känns lätta kan du gå vidare till de andra programmen.

Innehåll: en undervisningsvideo och 11 olika sångövningar med pianokomp (välj manlig eller kvinnlig försångare).

Utöka registret

3. Utöka registret

Lär dig sjunga i hela registret, både maximalt högt upp och lågt ner. Med hjälp av dessa övningar och den första övningen Allt om stöd, kommer du kunna erövra minst tre oktaver utan ansträngning.

Innehåll: en undervisningsvideo och 8 olika sångövningar med pianokomp (välj manlig eller kvinnlig försångare).

Klang & Färg

4.Klang och tonfärg – sjung med mjuka rösten!

Avgörande för din sångförmåga är att du förstår hur du kan färga röstklangen, sätta an tonen, och behärska den så kallade ”mjuka rösten”. I denna del får du lära dig detta och likaså lär du dig förstå hur de olika vokalerna påverkar sången. Denna del är en viktig del att ta del av innan du börjar arbeta med de starkare mer metalliska röstklangerna.

Innehåll: en undervisningsvideo och 9 olika sångövningar med pianokomp (välj manlig eller kvinnlig försångare).

Hitta styrkan

5. Hitta styrkan – sjung med tal & roprösten

Lär dig sjunga kraftfullt utan ansträngning. Den här  röstklangen är en nödvändig grundklang att behärska om du vill kunna sjunga pop, rock, blues, jazz, visa och soul.

Innehåll: en undervisningsvideo och 9 olika sångövningar med pianokomp (välj manlig eller kvinnlig försångare).

Belting

6. Belting – Twangrösten

När du vill sjunga riktigt högt upp i registret med styrka och bett har du nytta av denna röstklang som passar alla de genrer där man vill ta höga toner med power.

Innehåll: en undervisningsvideo och 9 olika sångövningar med pianokomp (välj manlig eller kvinnlig försångare).

Mellanrösten

7. Mellanrösten 

Lär dig behärska den attraktiva mellanrösten som varken är jättestark eller  svag, men har en halvmetallisk karaktär. Den används av väldigt många populära sångare och sångerskor.En förutsättning är oftast att du först har erövrat ”tal & roprösten”

Innehåll: en undervisningsvideo och 9 olika sångövningar med pianokomp (välj manlig eller kvinnlig försångare).

Uttryck & Känsla

8. Uttryck & Känsla

Utan att uttrycka känslor och din unika personlighet genom rösten blir din sång aldrig berörande eller intressant. När du kan tekniken måste du glömma den och helt hänge dig åt uttrycket. I denna del finns flera övningar som hjälper dig att bli en mästare på inlevelse och uttryck.

Innehåll: En undervisningsvideo och 8 olika Mp3 övningar. 

Säker på scenen

9. Säker på scenen – mental träning för sångare

Rösten speglar alltid både ditt fysiska och psykiska tillstånd. Känner du dig mycket osäker så hörs detta i din röst och påverkar sången negativt. Det finns dock massor att göra för att förbättra sitt självförtroende som sångare. Den här delen hjälper dig fokusera på rätt saker och skapa en positiv självbild som sångare som gör att du kan prestera på topp även när du uppträder.Du får hjälp med att skapa de sångresultat du själv längtar efter i ditt liv.

 

 

eva-portrait

EVAHILLERED  sångerska, grammisnominerad låtskrivare och sångpedagog med över 20 årserfarenhet av undervisning i sång har skapat Sångskolan

Mer om Sångskolan

Varje del innehåller en undervisningsvideo där olika begrepp, övningstekniker med mera, förklaras tydligt. Allt för att du på bästa sätt ska kunna öva effektivt och utvecklas snabbt.

I varje del finns det också 6 – 11 olika sångövningar i Mp3 format, som du enkelt kan öva till. Övningarna finns både med en kvinnlig, eller en manlig försångare, du väljer den variant du vill ha.

I de två sista avsnitten lär ut hur du får ett starkt personligt uttryck som sångare och hur du förbättrar ditt självförtroende så att du kan prestera på topp, vid tillexempel scenframträdanden. Till dessa avsnitt ingår två undervisningsvideor samt övningar, både i form av mp3 filer samt en liten E-bok: Säker på scenen.

På hemsidan www.sångskolan.se ( under uppbyggnad) kommer du kunna få ytterligare fördjupad information om de olika avsnitten.

Bonus för dig som prenumererar ett halvår eller mer: Mer om priser här.

 

25% rabatt på sånglektioner när du prenumererar på sångskolan!

När du prenumererar på sångskolan kan du få en sånglektion i månaden  med 25% rabatt. Detta är ett ultimat och billigt sätt sätt att utvecklas på. En sånglektion i samband med att du prenumererar på Sångskolan kostar bara 525 kr inkl moms ( normalpris 700 kr inkl moms)

 

Scenen

Du kommer kunna lägga upp Youtubeklipp där du sjunger en sång som du arbetat med, med hjälp av Sångskolan. Vi kommer välja ut några av de bästa som vi presenterar på Scenen, på hemsidan. Vinnarvideorna kommer vi också sprida i sociala medier som Facebook och Twitter, och presentera på vår Youtube – sida.

Feedback – Webseminarier

Då och då kommer vi utannonsera webseminarier dit du kan anmäla dig kostnadsfritt och få råd och feedback samt ställa frågor till Eva Hillered eller andra lärare.

 

Läs mer om priser här

 

BLI EN AV DE FÖRSTA SOM FÅR REDA PÅ NÄR  SÅNGSKOLAN SLÄPPS!

DU KAN VINNA SÅNGSKOLAN ETT HELT ÅR GRATIS!

FYLL I DINA UPPGIFTER  OCH DELTA I UTLOTTNINGEN!

KLICKA HÄR och fyll i dina uppgifter