Välkommen att ta privata sånglektioner i Stockholm hos mig – eller via Skype!

Privata sånglektioner för Eva Hillered

Vill du lära dig hitta friheten i rösten, uttrycka dig på ditt unika sätt med hjälp av en bra sångteknik, ett starkt uttryck och med säkerhet? Vill du få ett personligt övningsprogram så att du enkelt kan öva?

Då har du kommit till rätt person! 

Vi kommer arbeta med

Sångteknik – Uttryck – Säkerhet

Lara sig sjunga

Gå med i Sångskolan på nätet

25% Rabatt på alla sånglektioner!

Det billigaste och enklaste sättet att utveckla din sång är att prenumerera på Sångskolan på nätet – och kombinera detta med 25% rabatt på Sånglektioner.

Det räcker långt med att bara ta en sånglektion i månaden om du själv övar mellan gångerna och använder dig av Sångskolan på nätet –  86 sångövningar direkt i din telefon eller dator, 18 undervisningsvideos och 83 instruktioner.

Normala sånglektioner kostar mellan 400 – 1000 kr för en lektion.

Sångskolan på nätet kan du prenumerera på för endast 99 kr / månad eller ännu billigare om du prenumererar halvår eller helår! Dessutom får du prova Sångskolan helt kostnadsfritt en hel vecka.

Registrera dig  på Sångskolan genom att klicka på denna länk

Priser Sånglektioner:

Normalpris: 700 kr + moms 175 kr: 875 kr (50 min)

Pris för prenumeranter på Sångskolan: 25% rabatt  520 kr plus moms 130 kr: 650 kr (50 min)

Vad krävs av dig?

Jag arbetar med  elever på alla nivåer

Undervisning via Nätet

Du som inte bor i Stockholm kan ta sånglektioner via nätet, det fungerar precis som om vi hade setts live. Du får en länk av mig som du klickar på och som aktiverar ett program som heter Zoom. Vi kommer se och höra varann tydligt (det är då viktigt att du ser till att din uppkoppling via nätet fungerar bra så att vi slipper nätstörningar under sånglektionen.) Du få även lektionen inspelad så att du kan använda den som övningsbakgrund och titta på den flera gånger.

Min utbildning

Jag har undervisat grupper samt individuellt i över 25 år och är utbildad sångpedagog på Musikhögskolan och SMI och har vidareutbildat mig i den danska succémetoden Komplett Sångteknik. Jag har skapat min egen metod – Songfulness – som innebär att vi kommer arbeta med tre delar när det gäller din sång: Sångteknik – Uttryck och Säkerhet -eller självförtroende-träning. All undervisning anpassas naturligtvis till just dina mål och din utgångspunk och dina mål.

siv marell

Eva Hillereds färgglada och kreativa undervisning är bred och kärnfull! Hon fångar kontentan och har speglat mig utifrån min egen situation. Hon har inspirerat mig och gett mig verktyg som gjort mig redo att segla ut på nya musikaliska vågor. Jag har känt att jag har återtagit makten över min sång och att jag börjar tro på min egen förmåga. Siv Marell, projektledare, livscoach

Johanna PirothJag har lärt mig hur jag ska använda magstöd, andning, olika tekniker, olika klanger och användningsområden, att jag ska ta tid för sångövning och att jag kan applicera tekniken på egna låtar. Jättebra med övningarna som man får inspelade också!Johanna Piroth

 OlgaEva Hillered har gett mig fantastisk coachning! Jag har gått för en del sångpedagoger under många år, ingen av de har gett mig så pedagogisk info (som jag verkligen förstått), verktyg att utveckla min sång med samt gett mig tro på vad jag kan uppnå inom min egna sångförmåga. Sabina Chantouria

BOKA NU!
Kommentera