Sångskolanpånätet3

Lär dig sjunga som ett proffs!

SångskolanIphone

Utvecklas steg för steg med hjälp av Sångskolan på nätet!

Sångskolan är en sångutbildning på nätet och riktar sig till dig som vill lära dig sjunga renare, starkare, mer varierat och med bättre kontroll och känsla. Som proffsen helt enkelt!

Bakom Sångskolan står Eva Hillered, grammisnominerad artist och låtskrivare och en av Sveriges mest meriterade och uppskattade sångpedagoger med över 20 års erfarenhet av sångundervisning.

Utvecklas till proffsnivå – steg för steg!

 

För en bråkdel av kostnaden för vanliga sånglektioner ( som oftast kostar mellan 600-1000 kr per lektion) får du tillgång till:

 

  • 83 olika sångteknik övningar
  • 83 övningsråd
  • 10 undervisningsvideor

Ladda ner direkt i mobilen för bara 99 kr i månaden! Öva enkelt och effektivt. Ta steg för steg i den pedagogiska Sångskolan.

 

Registrera dig nu och prova Sångskolan gratis i en vecka!

Klicka på länken och fyll i dina uppgifter:

Prova Sångskolan gratis en vecka!

Läs mer på Sångskolans hemsida!

Klicka här för att komma till Sångskolan på nätet

 

Med Sångskolan får du all den kunskap du behöver för att snabbt utveckla din röst och sångförmåga: 

 

Allt om stödet

1.Allt om stödet

Stödet är avgörande för din sångförmåga. Detta är den första och mest grundläggande delen av sångskolan. Bara genom att förstå exakt hur stödet fungerar kommer du förbättra din sångförmåga avsevärt.

Innehåll: en undervisningsvideo och 9 olika sångövningar med pianokomp (välj manlig eller kvinnlig försångare).

 

Bli tonsäker

 2.Bli tonsäker

Detta program är perfekt för dig som inte sjungit så mycket och känner dig osäker som sångare. Börja med att öva på Allt om Stöd och fortsätt sedan med Bli tonsäker. När du tycker att övningarna känns lätta kan du gå vidare till de andra programmen.

Innehåll: en undervisningsvideo och 11 olika sångövningar med pianokomp (välj manlig eller kvinnlig försångare).

Utöka registret

3. Utöka registret

Lär dig sjunga i hela registret, både maximalt högt upp och lågt ner. Med hjälp av dessa övningar och den första övningen Allt om stöd, kommer du kunna erövra minst tre oktaver utan ansträngning.

Innehåll: en undervisningsvideo och 8 olika sångövningar med pianokomp (välj manlig eller kvinnlig försångare).

Klang & Färg

4.Klang och tonfärg – sjung med mjuka rösten!

Avgörande för din sångförmåga är att du förstår hur du kan färga röstklangen, sätta an tonen, och behärska den så kallade ”mjuka rösten”. I denna del får du lära dig detta och likaså lär du dig förstå hur de olika vokalerna påverkar sången. Denna del är en viktig del att ta del av innan du börjar arbeta med de starkare mer metalliska röstklangerna.

Innehåll: en undervisningsvideo och 9 olika sångövningar med pianokomp (välj manlig eller kvinnlig försångare).

Hitta styrkan

5. Hitta styrkan – sjung med tal & roprösten

Lär dig sjunga kraftfullt utan ansträngning. Den här  röstklangen är en nödvändig grundklang att behärska om du vill kunna sjunga pop, rock, blues, jazz, visa och soul.

Innehåll: en undervisningsvideo och 9 olika sångövningar med pianokomp (välj manlig eller kvinnlig försångare).

Belting

6. Belting – Twangrösten

När du vill sjunga riktigt högt upp i registret med styrka och bett har du nytta av denna röstklang som passar alla de genrer där man vill ta höga toner med power.

Innehåll: en undervisningsvideo och 9 olika sångövningar med pianokomp (välj manlig eller kvinnlig försångare).

Mellanrösten

7. Mellanrösten 

Lär dig behärska den attraktiva mellanrösten som varken är jättestark eller  svag, men har en halvmetallisk karaktär. Den används av väldigt många populära sångare och sångerskor.En förutsättning är oftast att du först har erövrat ”tal & roprösten”

Innehåll: en undervisningsvideo och 9 olika sångövningar med pianokomp (välj manlig eller kvinnlig försångare).

Uttryck & Känsla

8. Uttryck & Känsla

Utan att uttrycka känslor och din unika personlighet genom rösten blir din sång aldrig berörande eller intressant. När du kan tekniken måste du glömma den och helt hänge dig åt uttrycket. I denna del finns flera övningar som hjälper dig att bli en mästare på inlevelse och uttryck.

Innehåll: En undervisningsvideo och 8 olika Mp3 övningar. 

Säker på scenen

9. Säker på scenen – mental träning för sångare

Rösten speglar alltid både ditt fysiska och psykiska tillstånd. Känner du dig mycket osäker så hörs detta i din röst och påverkar sången negativt. Det finns dock massor att göra för att förbättra sitt självförtroende som sångare. Den här delen hjälper dig fokusera på rätt saker och skapa en positiv självbild som sångare som gör att du kan prestera på topp även när du uppträder.Du får hjälp med att skapa de sångresultat du själv längtar efter i ditt liv.

 

LÄS MER PÅ SÅNGSKOLANS HEMSIDA!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SÅNGSKOLAN PÅ NÄTET